even vacantie op vacantie - Reisverslag uit Nicosia, Cyprus van marcowaterval - WaarBenJij.nu even vacantie op vacantie - Reisverslag uit Nicosia, Cyprus van marcowaterval - WaarBenJij.nu

even vacantie op vacantie

Blijf op de hoogte en volg

28 Juli 2006 | Cyprus, Nicosia

hallo hallo uit cypres dit keer want de motor is dinsdag hopelijk klaar. hoop ellende om de onderdelen hier te krijgen met de anwb. die lui hebben het ook erg druk geloof ik. of ze zijn gewoon moeilijk aan de gang te krijgen.gelukkig is er in beek een garage die mocam heet en een mart die daar werkt .mart bedankt voor de hulp !!!!!!!!
adana was toch nog leuk geworden.eerst 2 dagen wat rondgehangen en geslapen want het was super warm.het hotel was echt niks en na twee dagen toch maar naar duurder hotel met douch en airco.de kabel van de gps laten repareren ben ik nog even goed afgezet.wel nog een aardige gast ontmoet hikmed heet hij en hij verkoopt tapijten in irak (gat in de markt).hij heeft me de hele stad laten zien zelfs de ladyshop.ik zeg ladyshop wat is dat? een grote hoerenknal .al die vrouwe aan mn haar zitte en mn broek af trekke.snel weg ik ben toch een hollander.kijken niet kopen.als ze nou 40 jaar jonger waren.hihi.
nog met de bus naar mercin een andere stad daar wat rond gehangen.de bus kost bijna niks dus hup naar silifke ook een stadje en daarna naar kiskelasi .kom ik daar toevallig hikmed en isaa uit adana tegen met een paar vrienden .daar een paar dagen met die lui van rotsen af springen in de zee leuk ik ben net een echte beachboy.kreeg ik te horen dat ik nog een week moest wachten op de nieuwe versnellingsbak dus ik denk bij me zelf ik ben even aan vacantie toe en heb de boot naar cypres genomen.geen luxe boot met bioscoop maar houte stoelen waar je niet langer als 10 min. op kan zitten en daar moest je dan een nacht op slapen.me toch een beetje dwars door de leuningen gewurmd.toen ik om 2 uur wakker werd waren we nog niet vertrokken en ik zat hier al van 22:00 ach ja ik heb de tijd.meteen een auto gehuurd voor drie dagen en helemaal naar het oosten gereden en daar de enige camping op het hele eiland gevonden.ze rijden hier trouwens links en ook mijn auto heefd alles aan de verkeerde kant.ik ben de enige op de camping samen met een jonge die de boel een beetje runt en een stagaire uit nigeria.(het moet niet gekker worden).er licht een super mooi strand en snachts leggen schilpadden van wel 150 kg hier eieren .ik daar de hele nacht gewandeld en gewacht niks hoor maar smorgens zag je toch sporen in het zand.hebben die beesten gewoon gewacht dat ik weg was.
volgende dag helemaal naar t westen daar nog naar schildpadden gezocht maar helaas.de auto flink afgetrapt.een oude renault die is nu rijp voor de sloop.ik kan alleen maar in t noorde rijden want met een huurauto mag je de grens niet over .het eiland is half turkye en half griekenland. ik natuurlijk doen of ik gek ben en gewoon door rijden bij de grens .in de spiegel al die lui in paniek dus ben ik maar om gedraait.nog in die auto geslapen maar daar ben ik toch te groot voor .vannacht lekker in mn bungalow . foto s komen dr an doei

• 28 Juli 2006 - 13:30

Lonne:

So Marco! Wat heb je toch een luizenleventje!What a stories! Marco die de schildpadden afschtikt! ;-) lachen!Amuseer je he!grt Lon

• 28 Juli 2006 - 15:02

BRAM S:

hey marco...
    gelijk heb je nu je moet wachten, om dan maar zonder moter even op vakantie gaan..
    ik krijg ook steeds al je verhalen en dat gedoe met die ondedelen ook nog via bram cup te horen...

het gaat je goed massel boy...

grt Bram

• 28 Juli 2006 - 16:12

Dominique:

Heij Waterval,

Ruige bedoeling, maarruh, auto huren?? Wat is dat voor deekaadent gedoe?

• 28 Juli 2006 - 20:01

Wottie:

Had minstens gedacht dat je een paard zou huren.

• 29 Juli 2006 - 13:47

Ron:

eey marcotje,

volgens de foto's hebben die schildpadden net zo veel plezier als jij hebt.
    kun je ook soep van maken!

grt. Ron

• 29 Juli 2006 - 13:47

Ron:

eey marcotje,

volgens de foto's hebben die schildpadden net zo veel plezier als jij hebt.
    kun je ook soep van maken!

grt. Ron

• 01 Augustus 2006 - 21:01

Slagharen:

groetjes uit slagharen en de fam leeksma die hier zijn dus nogmaals de groeten van Johan, jolanda, annelies, wilfred, ellen, caren, kevin en meagan doei doei en nog veel plezier

• 04 Augustus 2006 - 21:20

Abi Custers:

hoi marco wij zijn 8-9augustus ook in turkije volgen je wel inde buurt van isparta -egidir

• 05 Augustus 2006 - 18:03

Tonny:

fijn dat je dit allemaal meemaakt en die fotos hardstikke mooi

• 06 Augustus 2006 - 19:41

Andre:

de groetjes uit `s gravenzande ook van opa en oma we hopen dat je nu weer onderweg bent .heel veel reisplezier doei tot meels

• 09 Augustus 2006 - 06:04

Abı:

hey dıe marco wıj zıjn nu ook ın turkye en we zıtten ın egedır en wıj zıjn hıer 10 daagen dus mechıen fdat we kunnen af spreeken of zo ıets zou dat leuk zıjn doeıdoeı en veel sucses met je motor

• 10 Augustus 2006 - 18:11

Roel En Petra:

hee die Marco,

zo te zien heb je het wel naar je zin daar (zonder schildpadjes hihi). leuk om je stories te lezen, want morgen vertrekken we zelf met de motor naar Griekenland over hongarije, romenië, bulgarije en terug over italië. kunnen we nog wat van je opsteken voor vertrek. het lijkt me iniedergeval stoer om mee te maken... maar... hopelijk geen motorpech onderweg haha.hey heel veel plezier, en tot gauw

groetjes van Roel en peet
    ps mooie foto's zeg!!!!